Om mig

Marie Ritter heter jag och är specialist undersköterska i botten och med många års erfarenhet inom vård och omsorg. Jag har alltid sneglat på medicinsk fotvård och tyckt att de ser ut som ett roligt och givande arbete,  min uppfattning som jag haft stämmer till 100% det är ett roligt, givande och spännande arbete och framför allt ett roligt möte med alla fina kunder. 

Något som är nytt till hösten är att man som företag, föreningar eller andra grupper kan anlita mig till att lära ut eller ha kurser i Medicinsk yoga, andning, meditation/mindfulness.

Jag är Diplomerad medicinsk fotterapeut och gick utbildningen på Axelsons gymnastiska institut, jag är medlem i Sveriges fotterapeuters förbund och innehar behandlingsskadeförsäkring.

Innan jag utbildade mig till medicinsk fotterapeut så arbetade jag på en dagverksamhet för äldre, en social verksamhet med aktiviteter och gemensamma måltider och det som jag arbetat mest med inom vård och omsorg har varit inom hälsoförebyggande arbete, både mot våra äldre kunder, närstående och personal.

Andra utbildningar: Dipl. Kostpedagog, Hälsoinspiratör, Reflektionsledare/Handledare,  Dipl. HaromnyYogalärare/Medicinsk Yoga för kvinnor samt Examen i ÄldreHälsa

© 2021 . MaRi Fot&Hälsa, Sjödalsbacken 7c, 141 61 HUDDINGE
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!